« terug naar vorige pagina

Nieuws van onze praktijk

Training voor mensen die met een verslaafde partner of kind samenwonen

Novadic-Kentron heeft in deze regio in Bergen op Zoom een training opgezet voor familieleden die samenwonen met een verslaafde partner of kind. De CRA Familietraining bestaat uit zeven groepsbijeenkomsten van anderhalf uur. Het doel van de training is dat naasten minder last ervaren van hun verslaafde partner of kind. Uiteindelijk kan een veranderende houding van een naaste de motivatie van de gebruiker positief beïnvloeden. 

Klik op onderstaande link voor meer informatie.

CRA Familietraining

Nieuwe praktijkmanager op de Molenweg

Wendy van Riel-Winnubst is vanaf heden de nieuwe praktijkmanager in onze praktijk. Wendy heeft als gediplomeerd doktersassistente werkervaring binnen zowel de huisartsenpraktijk als in het ziekenhuis. Vanaf 2012  werkte ze als leidinggevende in het ziekenhuis.

De praktijkmanager ondersteunt huisartsen in organisatorische en managementtaken binnen de praktijk. Hierdoor houdt de huisarts meer tijd over voor patiëntenzorg. 

Baby nieuws:

Ans onze doktersassistente is bevallen van 2 zonen!

Dr Zoon is bevallen van een dochter! Ze zal vanaf juni weer in de praktijk aanwezig zijn. 

Nieuw telefoniesysteem

Om de drukte aan de telefoon beter te spreiden werken wij vanaf heden met een nieuw telefoniesysteem. Met het terugbelsysteem van Aurora TeleQ hoeft niemand meer te wachten.

Zo werkt het:

Met TeleQ krijgt u eerst een keuzemenu om aan te geven waarvoor u belt. Daarna kunt u blijven wachten op een medewerker of een terugbelafspraak inplannen. Op basis van de beschikbaarheid en het soort gesprek, stelt TeleQ een tijdstip voor en plant de afspraak in de agenda van de doktersassistente. U hoeft dus nooit meer in een lange wachtrij te wachten en weet precies wanneer u wordt teruggebeld. Met TeleQ wordt de praktijk beter bereikbaar en hopen we de patiënttevredenheid verder te verhogen.

Eigen DigiD ook voor kinderen onder 16 jaar

*Indien u via MijnGezondheid.net iets voor uw kind jonger dan 16 jaar wilt regelen, is het advies om hiervoor een eigen DigiD code aan te vragen via www.digid.nl

Spreekuur maatschappelijk werker

*Maatschappelijk werker Esli Hemmelder heeft elke week op donderdagochtend een spreekuur in onze praktijk. Ervaart u problemen met bijvoorbeeld uw daginvulling, werk/opleiding, financiën, relaties of huisvesting? De assistenten kunnen u aanmelden bij Esli, zij zal daarna contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.