« terug naar vorige pagina

Nieuws van onze praktijk

Nieuw telefoniesysteem

Om de drukte aan de telefoon beter te spreiden werken wij vanaf heden met een nieuw telefoniesysteem. Met het terugbelsysteem van Aurora TeleQ hoeft niemand meer te wachten.

Zo werkt het:

Met TeleQ krijgt u eerst een keuzemenu om aan te geven waarvoor u belt. Daarna kunt u blijven wachten op een medewerker of een terugbelafspraak inplannen. Op basis van de beschikbaarheid en het soort gesprek, stelt TeleQ een tijdstip voor en plant de afspraak in de agenda van de doktersassistente. U hoeft dus nooit meer in een lange wachtrij te wachten en weet precies wanneer u wordt teruggebeld. Met TeleQ wordt de praktijk beter bereikbaar en hopen we de patiënttevredenheid verder te verhogen.

Eigen DigiD ook voor kinderen onder 16 jaar

*Indien u via MijnGezondheid.net iets voor uw kind jonger dan 16 jaar wilt regelen, is het advies om hiervoor een eigen DigiD code aan te vragen via www.digid.nl

Spreekuur maatschappelijk werker

*Maatschappelijk werker Esli Hemmelder heeft elke week op donderdagochtend een spreekuur in onze praktijk. Ervaart u problemen met bijvoorbeeld uw daginvulling, werk/opleiding, financiën, relaties of huisvesting? Laat dan een afspraak bij Esli maken via de doktersassistente.